УПРАВЛІННЮ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ПРЕДСТАВИЛИ НОВУ ОЧІЛЬНИЦЮ

Міський голова Олександр Кодола ухвалив рішення про призначення Оксани Смаги на посаду начальника управління соціального захисту населення Ніжинської міської ради. До цього призначення Оксана Павлівна обіймала посаду заступника начальника управління, де як висококваліфікований фахівець здобула досвід у організації робочих процесів.
Колишня начальниця управління Валентина Кулініч у зв’язку із досягненням пенсійного віку була призначена заступником начальника управління.
Сьогодні міський голова Олександр Кодола офіційно представив нового керівника колективу управління та побажав натхнення, успіхів на новій посаді і висловив сподівання у продовженні кращих традицій у питаннях соціального захисту громадян. Привітала Оксану Смагу із призначенням на посаду начальниці управління соціального захисту населення заступниця міського голови Ірина Грозенко.
Валентині Михайлівні міський голова подякував за багаторічну роботу на чолі управління та зауважив, що її досвід безцінний та потрібний для подальшої успішної роботи установи.
01.02.2024