У Ніжині відбулося офіційне відкриття нового швейного виробництва

Ніжинська громада стала одним з переможців грантового конкурсу в межах проєкту «Мери за економічне зростання», участь у якому взяли 153 громади. Для фінансування відібрано 13 громад, серед яких і наша.

Відкриття нового швейного виробництва вдалося завдяки синергії міської влади, підприємців, волонтерів та за підтримки проєкту «Мери за економічне зростання», що фінансується ЄС та впроваджується UNDP в Україні.

Під час офіційного відкриття міський голова Олександр Кодола, подякував усім, хто долучився до реалізації цього проєкту.
«Вперше за останні десятиліття в Ніжині створюється нове швейне виробництво комунальної форми власності. Це надважливо для всієї нашої громади! Першочергово хочу подякувати нашим партнерам – ПРООН за підтримку та фінансування, ГО «Час для нас» та особисто її керівниці пані Ганні Б’янці, відділу інвестиційної діяльності та міжнародних відносин та його начальниці Юлії Кузьменко й всім тим, хто доклав зусиль до реалізації цього надважливого проєкту. Адже це не лише надходження податків до бюджету та підвищення іміджу нашого міста, а й нові робочі місця. Разом працюємо заради Перемоги!» - зауважив Олександр Кодола.

Нині триває набір на роботу за професією «швачка/швець». Працівникам гарантується офіційне працевлаштування, безпечні умови праці та повний пакет соціальних гарантій, передбачених законодавством.
Планується працевлаштувати 30 швачок/шевців.
Окрім працевлаштування, учасницям та учасникам проєкту надається комплексна допомога психологів та соціальних працівників.

09.04.2024