У Ніжині відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників

Традиційна освітянська подія – конференція працівників освіти відбулася сьогодні, 22 серпня, на базі Ніжинського будинку дітей та юнацтва.
Відкриваючи роботу освітянського форуму, начальник Управління освіти Валентина Градобик висловила вдячність педагогічній спільноті громади за самовіддану працю у найважчий час для нашої країни. У своєму виступі Валентина Валентинівна сфокусувала увагу на виконанні заходів безпеки під час планування й організації роботи закладів освіти. «Разом із викликами часу пріоритетною місією залишається якісна освіта учнів, знання, які вони здобувають під час освітнього процесу, щоб застосовати їх у подальшому житті, – наголосила Валентина Градобик - Наше спільне завдання – створити атмосферу довіри й взаємоповаги, забезпечити дітям рівний доступ до якісної освіти».
На початку конференції перед педагогами декламували патріотичні вірші автори творів: Олександр Шилов, учень гімназії №3 та Людмила Шилова, вчитель англійської мови гімназії №3.
Долучився до освітянської конференції міський голова Ніжина Олександр Кодола.
«Дарувати знання і набувати їх – це нелегка праця. Перед педагогами сьогодні дуже багато викликів, тож давайте матимемо мужність і здатність триматися разом заради змін на краще, заради нашого спільного добробуту, заради нашої країни, заради наших дітей!», - зауважив Олександр Михайлович.
Міський очільник Олександр Кодола та заступник міського голови Сергій Смага відзначили Подяками педагогічних працівників.
Доповідаючи на педагогічній конференції, начальник Управління освіти Валентина Градобик зупинилася на викликах та перспективах в освітній галузі. Принагідно учасники підбили підсумки роботи у минулому навчальному році, означили особливості організації освітнього процесу у новому навчальному році. Разом з тим Валентина Валентинівна окреслила основні завдання, реалізація яких буде здійснюватися у 2023-2024 навчальному році.
У рамках конференції керівниця Управління державної служби якості освіти у Чернігівській області Тетяна Маханькова підбила підсумки підготовки освітян області до роботи в умовах війни та означила основні завдання методичних служб в період воєнного стану.
22.08.2023