У Ніжині на базі освітніх установ відкрилось 8 пришкільних майданчиків

Лише вчора у школах пролунав останній дзвоник, а вже сьогодні, у перший день літніх канікул, свої двері гостинно відкрили пришкільні табори для дітей. У Ніжині на базі освітніх установ відкрилось 8 таких майданчиків.

Сьогодні урочисте відкриття пришкільного табору відбулось у гімназії №2. Школа гостинно прийняла в свої обійми дітей, які вирішили ще частину літа провести зі шкільними друзями. Цього року у таборі «Дружба» відпочиватиме 63 дитини. Протягом трьох тижнів на школярів чекатимуть різноманітні розваги, спортивні змагання, творчі конкурси, екскурсії.

З днем захисту дітей та початком канікул школярів привітав міський голова Ніжина Олександр Кодола: «Бажаю вам щасливого дитинства та багато друзів, щоб від посмішок завжди світилися очі. Здоров'я всім і ясних днів! Бажаю миру і злагоди кожній дитині, кожній родині. Наснаги і мудрості батькам та всім дорослим, серця яких сповнені любов’ю до дітей».

Перший день у таборі розпочався із захопливої квест-гри. Діти  розучували девізи та малювали емблеми загонів, відпочивали на свіжому повітрі. Бажаємо діткам, щоб кожен день у таборі буде корисним та яскравим! 

01.06.2023