У Ніжині говорили про програму «Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України»

  Підвищити стійкість пограничних регіонів України в цілому та стосовно гібридних загроз, сприяти зміцненню українських реформ та згуртованості суспільства на загальнодержавному рівні покликана програма «Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України».

Саме про це говорили 24 листопада у стінах Ніжинської міської ради.

Міський голова Олександр Кодола провів зустріч зі Світланою Рожок, радницею проєкту «Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України». На зустрічі були присутні радники міського голови Ірина Грозенко та Сергій Смага, депутати, представники та керівники медичних закладів, керівники соціальних установ міста.

Міський голова Олександр Кодола у своєму виступі перед присутніми відмітив, що участь у програмі «Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України» для міської влади є важливою, оскільки це можливість покращити медичні, соціальні та адміністративні послуги. Коротко охарактеризував пріоритетні напрямки.

Олександр Михайлович наголосив, що на першому місці – покращення медичної галузі, на другому – вдосконалення соціальних послуг, на третьому – адміністративних. Відновлення медичної галузі для міської влади є пріоритетним напрямком. Наразі медична галузь перебуває в активній фазі модернізації, але все ще багато обладнання потребує заміни на сучасне та більш ефективне. В перспективі є намір приєднати Ніжинську районну лікарню та створити єдине медичне містечко, робота в цьому напрямку постійно проводиться.

Міський голова Олександр Кодола підкреслив, що в рамках програми «Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України» вдасться підсилити і покращити медичні послуги в Ніжинській громаді.  

24.11.2021