«Співпраця з Ніжином була, є і буде» – мер міста Прейлі Арійс Вуцанс

Сьогодні, 24 серпня, у приміщенні міськвиконкому відбулася непересічна подія – зустріч випускників та випускниць «Школи молодого політика» і дітей, які відпочивали у м. Прейлі, з делегацією нашого латвійського міста-побратима.
Зазначимо, що під час нещодавньої розмови з Олександром Кодолою випускники «Школи молодого політика» попросили організувати їм за можливості зустріч із мером міста Прейлі. І, як бачимо, через кілька днів це сталося.
Юнаки і дівчата, які відвідували Латвію, поділилися своїми враженнями від поїздки і висловили вдячність латвійській стороні. Вони зазначали, що латвійська гостинність була безмежною, а позитивне враження від країни запам’ятається надовго. Ці подорожі, за їх словами, розширюють кругозір, дають відчуття відкритості світу.
Також волонтерка Галина Б’янка від імені дітей висловила вдячність керівництву міста: «Дякуємо міському голові, який підтримує і розвиває цей напрямок. Адже це необхідно нашій молоді у цей складний період».
«Арійс Вуцанс – друг України, друг Ніжина. Наша співпраця, спрямована на зближення наших міст і країн, продовжуватиметься і надалі», – підсумував зустріч міський голова Олександр Кодола.
24.08.2023