Сьогодні на засіданні виконавчого комітету ухвалили ряд важливих для життєдіяльності громади рішень

Зокрема, одноголосно підтримали рішення надати родинам 4 загиблих військовослужбовців одноразову матеріальну допомогу. Місто завжди пам’ятає та шанує Героїв, які віддали власне життя у протистоянні з окупантами, захищаючи  незалежність та територіальну цілісність України. Підтримуємо і надаємо допомогу їх сім’ям. Війна несе страшні наслідки для багатьох родин, і без допомоги міста складно з ними справитись.

З міського бюджету вже другий рік продовжується підтримка родин, чиє житло зруйноване внаслідок ворожої атаки та є непридатним для проживання. Сьогодні за засіданні виконавчого комітету  виділили кошти на часткову оплату вартості проживання трьом сім’ям.

Продовжується системна підтримка жителів громади, які потребують коштів на лікування, покращення матеріально-побутових умов  або поховання. З міського бюджету 36 родин отримають матеріальну допомогу по програмі «Турбота». В тому числі 3 родини отримають допомогу на ліквідацію наслідків пожежі житлових будинків.

Прийняли рішення виділити кошти на поточний ремонт двох укриттів. Це важливе рішення, робота у цьому напрямку триває, усі захисні споруди мають бути безпечними й комфортними для перебування.

Сьогодні члени виконавчого комітету підтримали рішення про виділення коштів на встановлення меморіальних стендів на Алею героїв. На жаль, війна триває, громада несе втрати. Справою честі є гідне вшанування загиблих.

У «Різному» піднімали питання очистки вулиць від снігових опадів. На жаль, і тут війна внесла свої корективи. Працівників комунальних підприємств призовного віку забирають до лав ЗСУ. Тому виникає брак спеціалістів. Але влада працює в цьому напрямку, зараз розглядається питання залучення приватної техніки для розчистки вулиць від наслідків снігової негоди.

 

13.12.2023