Сьогодні на вулиці Гоголі розпочалось озеленення: підрядники під контролем дизайнера та за участі керівництва міста та небайдужих ніжинців розпочали висадження кленів на вулиці Гоголя

Повномасштабне вторгнення  рф на територію нашої держави не дало змоги зробити весною заплановане озеленення. Ворогу не вдасться зламати українців. Ми стійка та сильна нація!

На реконструйованій частині центральної пішохідної вулиці сьогодні було висаджено 45 кленів. Дерева, гібриди червоного і сріблястого клена, були дбайливо вирощені в Івано-Франківській області. Ці клени поєднують в собі найкраще з обох видів: акуратна форма крони, ефектний багряний колір осіннього листя від червоного клена; від сріблястого клена – швидке зростання та стійкість до несприятливих кліматичних умов та хвороб. Саджанцям від 8 до 10 років, їх висота більше 5 метрів. Вони добре приживаються при осінній посадці.

Міський голова Олександр Кодола звернувся до ніжинців: "Давайте спільно берегти та доглядати наші зелені насадження. Це окраса та зелені легені нашого міста. Спільними зусиллями творимо майбутнє нашої громади".

Гуртом робимо все для того, щоб життя у воєнний час було повноцінним!

 

17.10.2022