Сьогодні, 17 січня, міський голова Олександр Кодола провів особистий прийом громадян.

Мешканець вулиці Прилуцька звернувся до міського голови з питанням перенесення автобусної зупинки. Зі слів заявника, її розміщення може спричинити пошкодження труб газопостачання, проведених до його будинку. Світлана Сіренко, заступник начальника УЖКГ та Б, надала роз’яснення з даного питання. Зупинка розміщена згідно з правилами дорожнього руху та погоджена усіма необхідними службами. Міський голова доручив комісії виїхати на місце для більш детального вивчення даного питання.
Крім того, дружиною учасника бойових дій було порушено питання організації вручення новорічних подарунків дітям УБД. Цього року новорічні подарунки діти отримували в Будинку культури та Центрі соціальних служб. На майбутнє Олександр Кодола дав доручення врахувати побажання батьків та організувати вручення подарунків централізовано та в рівних умовах.
На прийом до міського голови звернулись батьки учнів ЗОШ №11 з питанням будівництва укриття. Олександр Кодола проінформував, що днями було оголошено тендер у системі «Prozorro». Кошти на це виділені з міського бюджету. Роботи повинні бути завершені до 31 травня 2024 року. Відповідно до вимог ДСНС укриття має бути оснащене усім необхідним для збереження життя та комфортних умов перебування у ньому. Новий навчальний рік діти ЗОШ №11 мають розпочати очно.
Для оперативного розв’язання усі озвучені під час прийому питання уже взяті в роботу керівниками профільних управлінь та відділів
17.01.2024