Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Максима Терещенко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботизі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, а також обговорено план роботи на поточний тиждень.

На нараді міський голова Анатолій Лінник доручив Максиму Терещенко на наступний тиждень підготувати інформацію щодо ефективності використання системи відео-спостереження, зокрема надати статистичні показники розкритих справ із застосуванням вказаної системи.

Перший заступник міського голови Григорій Олійник доповів учасникам наради про візит члена Національної Спілки Архітекторів України Мазур Тетяни Геннадіївни до міста Ніжин. «Архітектор має дуже великий досвід. Вона тривалий час працює над історичним інтер’єром будівель, тому робота над реконструкцією центральної площі міста для неї є особливо цікавою», - зазначив Григорій Миколайович. Міський голова також додав: «Це справа не одного дня. Вся робота над реконструкцією площі буде проходити через містобудівну раду максимально відкритою, із залученням широкого кола громадськості. У кожного буде можливість надати свої пропозиції».

Щодо планів на цей тиждень, секретар міської ради Валерій Салогуб повідомив про наступні заплановані засідання постійних комісій міської ради:

середа, 15 березня – 10.00 - засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації (голова комісії Деркач А.П.);

середа, 15 березня – 14.00 - засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища (голова комісії Башинський В.М.);

п’ятниця, 17 березня – 14.00 - засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю (голова комісії Щербак О.В.).

Керуючий справами виконавчого комітету Сергій Колесник проінформував присутніх, що на четвер на 16.00 у великій залі запланована розширена нарада з представниками Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області щодо результативності взаємодії міського відділу поліції із громадськими формуваннями з охорони громадського порядку та державного контролю.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

13.03.2017