Ще дві автівки для ЗСУ передали нашим захисникам на Схід

Це два позашляховики, які необхідні військовослужбовцям. Загалом вже 20 автівок міська вдала передала нашим захисникам.

Цього разу одну з автівок було придбано коштом місцевого підприємства ТОВ «Оксамит Смаку», іншу - коштом міського бюджету, тобто платників податків ніжинської громади.

Дві військові частини, де несуть службу військовослужбовці із Ніжина, вже найближчими днями отримають ці автівки, адже вже сьогодні вони поїдуть в зону бойових дій.

«Сьогодні ми вітаємо наших військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та віримо, що ці авто слугуватимуть задля нашої спільної Перемоги. Для 30-го батальйону це п’ята автівка, передана міською владою. Також цього разу позашляховик передано для ВЧ 5456», - зазначив міський голова Олександр Кодола.

Автомобілі перед відправленням були освячені. Разом з автомобілями на передову до наших захисників їдуть обереги, зроблені ручками ніжинських школярів.

Крім того, під час передачі автомобілів військовим, школяр із с.Хвилівка передав нашим захисникам 1000 грн, зібраних на імпровізованому блокпосту на в’їзді в село. Матвій Козинець розповів, що разом із друзями збирали кошти для ЗСУ і мріяв особисто в руки віддати нашим захисникам. Тож сьогодні мрія хлопця здійснилася.

06.12.2022