Шановні працівники соціальної сфери!

Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну діяльності, як соціальний захист населення.

День працівника соціальної сфери - професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що значна кількість ніжинців котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинуті і не забуті, відчувають себе захищеними у цей непростий для нас час.

Ви ті, хто приймають на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви ті, хто від них не відвертається, а прагнете допомогти і підтримати кожного. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Переконані, що вам вистачить наснаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашої громади, соціального захисту тих, хто його потребує.

Дякуємо вам за сумління, самовідданість, чуйність, професійні знання і великий практичний досвід, які ви спрямовуєте для досягнення нової якості життя наших громадян. Важко переоцінити роль щоденної кропіткої роботи, яку виконують соціальні працівники, адже під вашим контролем є питання збереження фізичного та психічного здоров'я людей, вирішення безлічі конфліктів між громадянами, планування сім'ї та допомога родинам, що опинились у скрутному становищі.

Бажаємо вам здійснення всіх ваших задумів і мрій. Щоб не вичерпалася ваша віра в щедрість людської душі, щоб вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям! А вашим родинам благополуччя, родинного затишку та мир.

Низький вам уклін за відданість обраній справі, чуйність та любов до людей.

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

01.11.2019