Шановні працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

Шановні працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

Щиро вітаю усіх, хто пов’язав свою трудову діяльність з видобутком, обробкою та постачанням нафти і газу. Вітаю ветеранів, хто віддав свою працю, уміння для розвитку нафтогазовій галузі.

Це свято людей, які присвятили своє життя нелегкій, але важливій справі – розбудові енергетичної системи держави.

Завдяки вашій заслуженій роботі у повному обсязі виконуються всі зобов’язання з транспортування газу споживачам нашої громади та всієї України. Особливо хочу відзначити працівників Ніжинського відділення АТ «Чернігівгаз». Своєю щоденною працею ви вселяєте впевненість у тому, що у наших оселях буде тепло і затишно. Я вдячний вам за вашу щоденну працю, яка дарує мешканцям Ніжина безпеку, затишок в їх домівках. Завдяки вашій щоденній праці всі ми отримуємо одні із найважливіших благ цивілізації: тепло, гарячу воду, гарячі страви.

Хочу подякувати всім працівників Ніжинського відділення АТ «Чернігівгаз», за те, що ви змінюєтеся та йдете у ногу з часом, обслуговуєте ваших абонентів на високому рівні - фахово, тактовно, неупереджено. Ви завжди оперативно реагуєте на всі виклики наших містян. За це я особливо вдячний, адже безпека життя людини – це найвища цінність.

Бажаю всім здоров’я, добра, щастя, родинного благополуччя, оптимізму, витримки у нелегкій щоденній праці, професійних успіхів, стабільної роботи, нових трудових звершень.

З повагою,

міський голова Олександр Кодола

10.09.2021