Шановні освітяни!

Щиро вітаємо вас з професійним святом!

Учитель – одна з найважливіших професій. Ви своєю невтомною працею формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї Держави.

Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України і рідного Ніжина. Низький уклін вам, дорогі вчителі, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.

Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.

Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, оптимізму. Нехай у ваших оселях панує добро і достаток, у душах – тепло і щедрість, творчість і наснага. Миру і злагоди усім вашим родинам.

З повагою, міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

05.10.2019