Шановні керівники виборчих штабів політичних партій!

На сьогодні завершено процедури реєстрації кандидатів від ваших політичних сил для їх участі у виборчому процесі - 2020 та офіційно дозволена агітація за цих кандидатів.

Доводимо до вашого відома та нагадуємо, що з метою забезпечення рівних можливостей усіх суб’єктів виборчого процесу щодо вільного здійснення передвиборної агітації 27 серпня поточного року виконавчий комітет міської ради прийняв рішення №287, в якому чітко визначені тимчасові місця для розміщення друкованих матеріалів передвиборної агітації.

Ця своєрідна реклама має розміщуватися в першу чергу згідно з вимогами Правил благоустрою, п.12.20 яких говорить, що: забороняється наклеювання і розвішування на будинках, парканах, павільйонах автобусних зупинок, опорах освітлення, стійках світлофорів (дорожніх знаків), деревах яких-небудь оголошень та інших інформаційних повідомлень.

Контроль за недопущенням цих порушень вищевказаним рішенням виконавчого комітету покладено на посадовців відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами, які у разі їх виявлення мають невідкладно реагувати у порядку та спосіб, що визначені нормами чинного законодавства України.

Відповідні повноваження щодо порядку розміщення передвиборних агітаційних матеріалів суб’єктами виборчого процесу покладені і на Ніжинський відділ поліції ГУНП України в Чернігівській області.

Тож закликаємо усі політичні сили бути свідомими та законослухняними у реалізації та доведенні до населення своїх політичних програм та намірів.


Відділ з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами  

02.10.2020