Робоча група з розробки плану відновлення та розвитку Ніжина обговорила перелік проєктів

Робоча група з розробки плану відновлення та розвитку Ніжина обговорила перелік проєктів, які увійдуть до загального документа
Триває робота із розробки плану відновлення та розвитку Ніжинської міської територіальної громади. Сьогодні у форматі відеоконференції відбулося чергове засідання спільної робочої групи, до якої входять представники Міської ради та експерти Агенції відновлення та розвитку.
Головне питання порядку денного – обговорення переліку проєктів місцевого розвитку. Робота над цим документом, який вже налічує понад 80 позицій, ще триває. Під час наради відбулося обговорення таблиці проєктів, яка є важливою складовою плану відновлення та розвитку місцевої громади. Після завершення підготовки повного переліку ініціатив з відновлення територіальної громади місцеві мешканці, представники громадських організацій та бізнесу зможуть запропонувати свої зміни та пропозиції до цього документу.
Нагадаємо, що розробка Плану відновлення та розвитку Ніжинської міської територіальної громади здійснюється в рамках проєкту «Прозорий та ефективний процес відновлення України на місцевому рівні», який реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС.
13.11.2023

Попредня новина:

«Армія відновлення»…

Наступна новина:

Ще три DJI MAVIC 3 для ЗСУ