Продовжуємо допомагати військовим здобувати Перемогу

Днями на ім’я міського голови Ніжина Олександра Кодоли надійшов лист від командира військової частини А3160 Миколи Кушніра з проханням надати 10 комплектів радіостанцій для безперебійного виконання поставлених бойових задач. В першу чергу, це потреба для саперів і мінерів Центру інженерної підтримки, які виконують роботи по розмінуванню в зоні активних бойових дій. Військова частина під командуванням Миколи Кушніра з перших днів повномасштабного вторгнення стояла на захисті рідного міста, виконувала покладені на неї завдання для забезпечення оборони України.
Сьогодні ця потреба закрита: 10 новеньких комплектів радіостанцій, зарядна станція, автомобільні та вушні гарнітури до рацій передані Бурковському Сергію Вікторовичу, підполковнику, Герою України, який нині проходить службу під командуванням Миколи Кушніра.
Висловлюємо вдячність полякам та особисту меру міста-побратима Дембиця Маріушу Шевчику, який надав рації. Тим самим поляки вкотре довели, що підтримують українців не лише словом, а і ділом.
Дякуємо тим людям, які координували логістику до доправили рації до Ніжина: Юрію Хоменку, Семену Пустовіту, Ользі Орел, Наталії Радченко та Ганні Б’янці за співдію.
Разом ми непереможна сила!
30.12.2022