Привітання жінок військової частини

Сьогодні, напередодні святкування Міжнарожного жіночого дня, міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, депутат міської ради Олександр Шалай вітали жінок військової частини № 4558.

«У перші сонячні весняні дні, коли природа дарує нам своє тепло, ми завжди вітаємо жінок зі святом – Міжнародним жіночим днем! Адже все найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, - пов’язане з жінкою. Ми не могли до вас сьогодні не прийти, тому що там, де знаходяться військові, роль жінки складно переоцінити, адже ви не тільки виконуєте військовий обов’язок на рівні з чоловіками, а й підтримуєте, надихаєте тих, хто поряд з вами. Це викликає ще більшу повагу, ще більше захоплення, тому що на тендітних жіночих плечах знаходиться всесвіт. Саме за це низький вам уклін, зате, що ви є, за те, що ви поряд з нами, за ваше тепло, за вашу любов. Адже, як писав Андрій Дементьєв :

Не создан человек для одиночестваС дремучими инстинктами в крови.Он может быть без имени, без отчества,Но никогда не может без любви…..

Саме ви є для нас невичерпним джерелом любові, тепла… Тож прийміть від нас найщиріші привітання, нехай для вас посміхається сонце і зацвітають квіти, щебечуть птахи і синіє мирне весняне небо, наперекір всім негараздам, нехай ваші очі завжди світяться щастям, а душі будуть сповнені тепла і злагоди!»- зазначив Анатолій Лінник.

Після нагородження жінок грамотами Ніжинської міської ради, до привітань долучився Олександр Шалай: «Сьогодні я маю честь привітати зі святом дорогих, чарівних жінок! Це не просто Міжнародний жіночий день, а свято весни, жіночності, кохання, свято, що уособлює ті почуття, на які ви заслуговуєте. Тож дозвольте від щирого серця вам побажати щастя, любові, ще більшої красинавкруги вас. Нехай кожен день радує увагою і турботою близьких, життя наповнюється новими враженнями, тільки позитивними емоціями, яскравими відкриттями. Ми вас любимо, поважаємо і завжди цінуємо!»

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

07.03.2017