Привітали працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

18 березня у великому залі Ніжинської міської ради відбувся урочистий захід, присвячений Дню працівників комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Міський голова Анатолій Лінник привітав працівників комунальних служб, подякував за їхню щоденну працю, наголосивши на її важливості, побажав міцного здоров`я, миру в країні, впевненості в завтрашньому дні, а також зазначив, що виконавчий комітет Ніжинської міської ради докладає усіх зусиль для того, щоб комунальні підприємства працювали стабільно.

Зі словами вітання й подяки за професіоналізм і терпіння до працівників галузі також звернулися заступник міського голови Григорій Олійник, секретар Ніжинської міської ради Валерій Салогуб.

За сумлінне виконання службових обов`язків, а також з нагоди професійного свята, міський голова нагородив працівників житлово-комунального господарства почесними грамотами.

Захід завершився святковими номерами, які всім присутнім подарували Ніна Крутько, Олександр Савич, а також дитячий естрадно-гімнастичний колектив.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

18.03.2016