Презентували туристичний потенціал Ніжина

16-17 квітня у м. Чернігові відбулося відкриття туристичного сезону 2016 року. До обласного центру завітала і делегація з міста Ніжина.

Презентацію туристичного потенціалу Ніжина представили Ніжинська центральна міська бібліотека, Ніжинський краєзнавчий музей ім.Івана Спаського та майстри міста .Увагу відвідувачів привертали увагу виставки «Духовні святині нашого міста», «Ніжин у світовій літературі», «Його Величність – Ніжинський огірок».

Також на виставках представлені книги, інформаційні буклети з туристичними маршрутами міста, видання про історію та знаних людей Ніжина. Майстри міста познайомили відвідувачів зі своїм мистецьким арсеналом , а саме: лозоплетіння, різьблення по дереву, вишивка стрічками, в’язані іграшки, прикраси у техніці канзаші, мило з природних матеріалів, живопис та петриківський розпис. Чернігівців та гостей міста приваблювали пісні про наш Ніжин у виконанні Олега Драчука. Відвідувачі ознайомилися з цікавою історією нашого міста та туристично-рекреаційними можливостями Ніжина.

18.04.2016