Представники Благодійного фонду завітали до Ніжинського міського центру соціальних служб

Протягом минулого тижня до Ніжинського міського центру соціальних служб надійшло 17 повідомлень про сім’ї, які потрапили в складні життєві обставини.
З метою профілактичної роботи фахівці із соціальної роботи НМЦСС продовжують відвідувати сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах. Протягом поточного тижня відвідано 17 сімей.
Продовжується збір та видача речей на потреби вимушено переміщених осіб та сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах.
Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства, яка діє при Ніжинському міському центрі соціальних служб, здійснила плановий виїзд у сім`ї щодо яких надійшли повідомлення про вчинення домашнього насильства. Так представниками мобільної бригади було відвідано за місцем проживання 21 сім`ю.
16 грудня відбувся черговий візит представників Чернігівського громадського комітету захисту прав людини до Ніжинського міського центру соціальних служб з метою надання адресної гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території Ніжинської ТГ. Сім’ї отримали постільну білизну, ковдри, засоби гігієни, ліки, одяг та взуття відповідно до заповнених анкет із запитом про потреби.
17 грудня представники Благодійного фонду "Стабілізейшен Суппорт Сервісез" в черговий раз завітали до Ніжинського міського центру соціальних служб. В рамках проекту "Задоволення нагальних багатогалузевих гуманітарних потреб внутрішньо переміщених осіб та постраждалого від конфлікту населення в Україні" продовжили надання адресної допомоги родинам із соціально уразливої категорії, а саме - сім’ям, в яких один із батьків виховує дітей самостійно.
20.12.2022