Правила благоустрою

Не зважаючи на воєнний стан та складні фінансово-економічні умови, в яких перебуває нині уся країна, кожна громада намагається докладати максимальних зусиль для підтримання на її території благоустрою та санітарного стану. Для цього практично без вихідних працюють наші комунальні служби. Їх робота помітна кожному і особливо цінна, адже приємно ходити вулицями чистого та доглянутого міста.

Але ,щоб воно залишалося таким і радувало і мешканців і гостей, потрібно наші спільні зусилля, наша спільна небайдужість і дотримання Правил благоустрою міста в усіх його вимогах.

Так пунктом 6.5. цих Правил передбачено, що " на території міста не допускається складування побутового і будівельного сміття, відходів виробництва, тари, спиляних дерев та гілок, опалого листя, снігу у невстановлених місцях".

Пункт 12.23. Вивіз великогабаритного сміття та гілок здійснюється приватними або юридичними особами за власні кошти своїм транспортом або спеціалізованими підприємствами в окремо виділені місця на полігоні ТПВ для захоронення або утилізації.

Пункт 12.24. Розміщення відходів фізичними та юридичними особами в місцях, не зазначених в даних Правилах, забороняється.

Звертаємо на це особливу увагу і наголошуємо, що у разі порушень вищевикладених вимог, до осіб ,які вчиняють подібні дії, будуть застосовані заходи адміністративного впливу посадовими особами відділу з благоустрою виконавчого комітету, інспекторами-ревізорами КП "Муніципальна служба правопорядку - ВАРТА" або уповноваженими на це особами КП "Виробниче управління комунального господарства"


03.11.2022