План відновлення та розвитку Ніжинської громади: відбулося обговорення завдань документа

12 січня у форматі відео-конференції відбулося засідання робочої групи з розробки Плану відновлення та розвитку Ніжинської територіальної громади. Представники управлінь міської ради та експерти Агенції відновлення та розвитку проаналізували й детально обговорили завдання документа.
Так, проєкт документа передбачає: Відбудову пошкодженої інфраструктури; Відновлення господарської діяльності та розвиток мікро, малого та середнього підприємництва та розширення туристичного потенціалу; Стабілізацію стану безпеки, захист цивільного населення та інфраструктури; Забезпечення основних прав та свобод людей та їх захист; Поліпшення стану сільськогосподарських угідь та лісових земель; Розвиток технологій, освіти та науки; Збереження навколишнього природнього середовища, відтворення та стале використання природніх ресурсів для комфортного проживання у громаді.
Робота над Планом відновлення та розвитку Ніжина триває в рамках проєкту «Прозорий та ефективний процес відновлення України на місцевому рівні», який реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС.
15.01.2024