Підтримка локального бізнесу - це важливо! Бізнес - це податки, а податки - це підтримка армії, а наша армія - це двигун, який наближає Перемогу

Підтримка локального бізнесу - це важливо! Бізнес - це податки,  а податки - це підтримка армії, а наша армія - це двигун, який наближає  Перемогу.

Наш партнер Програма USAID DOBRE, чудово усвідомлюючи виклики та ризики, які стоять сьогодні перед бізнесом, долучив нашу громаду до проекту Local economic development, який спрямований на підтримку місцевих підприємців.

 

У рамках реалізації проєкту на початку року була проведена зустріч робочої групи з місцевого економічного розвитку, що була створена під час реалізації першого проекту Місцевого економічного розвитку. Представники бізнесу, освіти, молоді та влади міста вибрали найкращу зі згенерованих ідей. Суть проєкту полягає у популяризації місцевого бізнесу та створенні сприятливих  умов для розвитку власної справи. Програма USAID DOBRE придбала у межах проєкту необхідну техніку🖨📷, що допоможе бізнесменам-початківцям брендувати їх вироби, створювати якісний фото/відеоконтент. Тож відтепер, завдяки Програмі USAID DOBRE відвідувачі Бізнес-хабу матимуть можливість працювати з лайткубом, професійною камерою, гравіювальним апаратом, бфп, кільцевою лампою, принтером етикеток, стедікамом. Також у рамках цього проєкту було встановлено вуличний лед-екран  для реклами товарів та послуг місцевих підприємців.  Впевнені, що проєкт Local economic development Програми USAID DOBRE сприятиме популяризації місцевих виробників, майстрів та впорядковуватиме рекламну продукцію у місті. Запрошуємо місцевих підприємців отримати консультації у Бізнес-хабі щодо створення рекламного продукту, а за допомогою лед-екрану здійснити промоцію свого бізнесу. 

 

Дякуємо Програмі USAID DOBRE за допомогу та підтримку нашої громади, а також за турботу про ніжинський бізнес!

29.12.2023