Основні питання щотижневої оперативної наради


Тепло в оселях
Під час запуску котелень на одній з них, розташованій по вул. Богушевича, вийшов з ладу лічильник тепла. Як повідомляє керівник ТОВ «НіжинТеплоМереж» Любов Ісаєнко, протягом трьох днів пошкодження будуть усунуті.
Охорона здоров’я
Зростає захворюваність на ГРВІ, на COVID-19 за тиждень захворіло 25 осіб. Амбулаторії сімейної медицини очікують на надходження вакцини від COVID-19. Слідкуйте за вакцинацією родини за календарем щеплень через додаток Helsi. І пам’ятайте: профілактувати краще, ніж лікувати.
Зверніть увагу, що Ніжинська міська стоматологічна поліклініка у вихідні дні буде працювати з 08:00 до 14:00. Телефон реєстратури 067 305 99 18 або 04631 7-13-67.
Надання послуг
Збільшилася кількість звернень до Управління соціального захисту та Центру надання адміністративних послуг у зв’язку з подачею документів громадянами для отримання субсидій. За тиждень до установ звернулися понад тисяча осіб.
До виконавчого комітету від громадян надійшло 256 заяв, які стосувалися спиляння дерев, ремонту доріг, отримання матеріальної допомоги, соціального захисту та вирішення спорів між сусідами. Від юридичних осіб надійшло 115 листів.
24.10.2023