Оголошується приймання заявок на участь у конкурсі на отримання гранту для мікробізнесу.


Учасниками та учасницями конкурсу можуть бути: фізичні особи підприємці (ФОП), самозайняті особи, та особи, які мають на меті розпочати свою підприємницьку діяльність. Такі особи можуть отримати грант у розмірі 1000 $.

Форма заявки за посиланням: https://forms.gle/2SfzsY6NkkBQ5a6m7 фізичні особи підприємці (ФОП).

Такі особи можуть отримати грант у розмірі 3000 $. Форма заявки за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1iaykbfkl20EH5mafkAP6S7FtNhHpIRz3yIIy-jfy0vY/edit

Географія проведення конкурсу — виключно Чернігівська область (заявки з інших областей розглядатись не будуть). Пріоритет буде надаватися заявникам які: мають довідку ВПО (отримали після 24.02.2022 р.), вразливим категоріям населення (або, якщо члени їх родини мають таку вразливість), та особам, чий бізнес зазнав негативного впливу внаслідок війни.

Кінцевий термін подання заявок — 30 вересня 2023 року.

Для отримання додаткової інформації надсилайте запити на електронну пошту організації [email protected]

Проєкт фінансується Українським гуманітарним фондом (УГФ) та реалізується у партнерстві з міжнародною гуманітарною організацією ZOA in Ukraine

Google Docs

Заявка на отримання гранту 1000 $ для представників мікробізнесу Чернігівської області

Програма діє для фізичних осіб-підприємців, самозайнятих осіб, або осіб, що мають на меті відкрити свою підприємницьку діяльність.

 

06.09.2023