Нові пересувні поштові відділення

6 серпня ПАТ «Укрпошта» на центральній площі міста презентувала нові автомобілі, які працюватимуть у якості пересувних поштових відділень.

Презентація відбулася за участі міського голови Анатолія Лінника, директора Чернігівської дирекції ПАТ «Укрпошта» Олени Дорошенко, працівників мобільних бригад, громадськості та представників ЗМІ.

Анатолій Валерійович привітав працівників пошти з придбанням нових автомобілів та зазначив, що головним завданням органів місцевого самоврядування та центральних органів державної влади є надання якісних послуг населенню.Побажав усім бригадам, перш за все, гарної роботи, здоров’я, успіхів, процвітання, а підприємству – щоб нове реформування принесло очікувані позитивні наслідки та найголовніше, щоб реформування було направлено на розвиток та покращення діяльності пошти та обслуговування населення.

Усі бажаючі оглянули автотранспортні засоби, як зовні, так із середини, ознайомилися з новими видами послуг Укрпошти та отримали відповіді на поставлені запитання, які цікавили.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

07.08.2018