Нове придбання для змагань і тренувань з вільної боротьби

Вчора ввечері до спортивного комплексу "Зірка" було доставлено борцовський килим для проведення змагань і тренувань з вільної боротьби, закуплений за сприянним Ніжинської міської ради через систему електроних закупівель «Prozzoro». Вартість килима складає 62 599,00 грн, хоча його першочергова ціна була 90 000,00 грн.

Варто зупинитись на технічних характеристиках килима. До його комплекту входить: борцівське покриття 12,5х12,5м. Воно складається з сімдесяти двох спортивних матів , розміром 2 х 1 метр, товщиною 5 см кожний. Покриття їх тканинне з ПВХ бельгійського виробництва з колом 9 м, що має надзвичайно високу якість. А тому буде довговічним і зносостійким,завдяки чому матиме довгий термін експлуатації. Слід також наголосити на тому, що покриття екологічно безпечне, що дуже важливо, адже на ньому займатимуться як дорослі, так і дітки різного віку. Мати - багатошарові спінені з хімічно зшитого пінополіетилену (ППЕНХ), мають добрі амортизаційні властивості, не просідають під час експлуатації, мають високу міцність, стійки до вологи, легкі (один мат має вагу 4 кг).

Перевірити якість борцовського килима до спортивного комплексу приїхали міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови Сергій Дзюба і депутат міської ради Юрій Хоменко.

Відразу ж було проведено і перше тренування на новому килимі. Діти і тренери залишились задоволені якістю придбання, адже спортсменам давно не вистачало подібного спортивного інвентаря.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

16.03.2017