Ніжинське УВП УТОС й надалі працюватиме на пільгових умовах

Ніжинському учбово-виробничому підприємству Українського товариства сліпих (УТОС) продовжено право на користування пільгами з оподаткування. Таке рішення прийняла Комісія з питань надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування та надання фінансової допомоги та цільової позики для підприємств та організацій громадських організацій інвалідів обласної державної адміністрації.

У ході засідання директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Олег Русін ознайомив членів комісії з показниками соціально-економічної діяльністі підприємства та вказав на критерії, визначені законодавством, відповідно до яких надається право на користування пільгами.

Оскільки підприємство в повній мірі відповідає визначеним критеріям, заступник голови – керівник апарату ОДА Наталія Романова внесла пропозицію підтримати рішення про надання Ніжинському УВП УТОС права на користування пільгами. Члени комісії одноголосно підтримали пропозицію. Таким чином, ніжинське підприємство користуватиметься пільгами з оподаткування з 1 квітня 2016 року по 1 квітня 2017 року.

За матеріалами Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації

24.03.2016