Ніжин виграв грант на 100 000 євро

«Нещодавно спеціалісти інвестиційного відділу Ніжинської міської ради разом з фахівцями Ніжинського водоканалу провели кропітку та важливу роботу з налагодженням співпраці з німецьким товариством міжнародного співробітництва  Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH

Результатом цієї роботи став грант на 100 000 євро на будівництво мережевої сонячної електростанції для власного споживання електричної енергії КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства», - про це в ході оперативної наради 29 листопада повідомив міський голова Олександр Кодола.

Також Олександр Кодола подякував працівникам КП "Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства" за оперативну та злагоджену роботу 23 листопада, під час повномасштабного обстрілу рф об’єктів інфраструктури України.

Завдяки професіоналізму працівників ніжинського водоканалу місто було забезпечено водою протягом трьох годин не дивлячись на відсутність світла.

«Ми всі розуміємо, що водопостачання – одне з важливих умов комфортного життя містян і тому в сучасних реаліях потребує ще більшої підтримки влади», - наголосив міський очільник.

Німецьке товариство міжнародного співробітництва  Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH вже підтвердило наміри про будівництво сонячної електростанції у нашому місті, реалізація проекту розпочнеться найближчим часом.

 

 

 

 

29.11.2022