Ніжин відвідав посол Латвії в Україні

Під час офіційної зустрічі офіційних делегацій Латвійської Республіки та Ніжина, що відбулася 31 березня, надзвичайний і повноважний посол Латвійської Республіки в Україні пан Юріс Пойканс під час зустрічі з керівництвом міста зауважив, що представництво Латвійської Республіки найактивніше проводить свою діяльність саме на Чернігівщині. Пан посол наголосив на тому, що його завданнями є налагодження культурних та економічних взаємин, співпраця в гуманітарній сфері та сприяння в обміні досвідом між Латвійською Республікою та Україною, зокрема Чернігівщиною і Ніжином зокрема.

Ніжинський міський голова Анатолій Лінник заявив, що Ніжин є містом, відкритим для закордонних інвестицій і він, як очільник міста, гарантує прозорість дій міської влади, забезпечить супровід інвестиційних проектів. Також Анатолій Лінник наголосив на тому, що сьогодні місцева влада приділяє велику уваги інвестиціям і для цього вже створений відповідний відділ та призначений заступник.

Крім того, на зустрічі були обговорені питання участі представників Ніжина В офіційній делегації до Латвійської Республіки та підписання угоди між містами-побратимами.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

31.03.2016