Міський голова провів нараду щодо безпеки дорожнього руху

Міський голова Олександр Кодола провів нараду щодо безпеки дорожнього руху. Участь у нараді брали начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимир Нідзельський, начальник Ніжинського РВП ГУНП Олександр Чепурний та керівники комунальних служб міста.

Обговорили безпекову ситуацію в місті в темпу пору доби. З відсутністю вуличного освітлення продовжують вчинятися кримінальні правопорушення у громадських місцях (хуліганство, крадіжки, грабежі), на дорогах міста та району продовжують мати місце ДТП, в яких травмуються люди. Громадяни нехтують заборонами закону та вчиняють адміністративні правопорушення, що негативно позначається на загальному рівні правопорядку у громаді. Для подальшого зниження рівня злочинності необхідно продовжити спільні заходи між Ніжинським районним відділом поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та органами місцевого самоврядування Ніжинської територіальної громади.

Забезпечення охорони публічної безпеки та порядку громадян - патрулювання міста у посиленому варіанті, у тому числі за рахунок додаткових автопатрулів – суттєво покращить стан правопорядку на території м. Ніжина та населених пунктів, що входять до складу Ніжинськогої ТГ.

Крім того, очільником поліції області Володимиром Нідзельським було зазначено, що РВА та органи місцевого самоврядування мають до кінця року облаштувати переходи та світлофори автономним живленням. Їхнє освітлення має працювати і під час аварійних відключень електроенергії.  

21.11.2022