Міський голова Олександр Кодола зустрівся з керівником Чернігівської обласної прокуратури

07 жовтня керівник Чернігівської обласної прокуратури Сергій Василина провів робочу зустріч із керівниками територіальних громад.

Участь у зустрічі взяли міський голова Олександр Кодола та його заступники, голова Ніжинської райдержадміністрації Григорій Ковтун, а також голови Лосинівської, Макіївської та Мринської громад.

Керівник обласної прокуратури розповів про зміни, які торкнулися роботи оновлених окружних прокуратур, завдання, пріоритетні напрямки роботи та на що акцентується увага підлеглих місцевих прокурорів.

З метою недопущення дестабілізації ситуації в регіоні Сергій Олександрович обговорив з очільниками громад шляхи взаємодії між прокуратурою і місцевими органами самоврядування.

Під час робочої зустрічі порушувалися проблемні питання, які наявні у громадах та потребують вирішення, у тому числі й щодо зниження рівня злочинності, оподаткування, наповнення місцевих бюджетів, землеустрою, дотримання законності та правопорядку.

Олександр Кодола наголосив на важливості наповнення міського бюджету, в тому числі від ПДФО, адже даному напрямку команда міського голови приділяє значну увагу. Очільник обласної прокуратури запевнив, що об’єднавшись та спільними зусиллями можна зробити все залежне в рамках Закону та вирішити підняті питання.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю



07.10.2021