Міський голова Олександр Кодола вручив найвищу відзнаку Ніжинської територіальної громади – медаль «За мужність та героїзм»

З нагоди Дня Незалежності міський голова Олександр Кодола за поданням керівників відповідних установ вручив найвищу відзнаку Ніжинської територіальної громади – медаль «За мужність та героїзм» – її представникам. Серед нагороджених військові, добровольці, лікарі  – всі вони проявили мужність та героїзм, виборюючи право нашій Батьківщині бути незалежною.

Справи кожного з них – це неоціненний внесок, який наближає нашу Перемогу: зі зброєю в руках, лікуючи людей, займаючись волонтерством. Кожен з них гідно тримає свій фронт.

За мужність, патріотизм, громадську активність та високий професіоналізм, виявлені у боротьбі за гідність та незалежність України, медаллю «За мужність та героїзм» нагороджено:

Андрійця Віталія, добровольця Ніжинської територіальної громади;

Глиняного Вячеслава, начальника електростанції електротехнічної обслуги пересувного ремонтного цеху інженерної техніки, старшого солдата;

Власова Сергія, командира інженерно-технічного взводу інженерної роти;

Оганяна Татула, стрільця відділення охорони взводу роти охорони, солдата;

Зінов’єва Антона, сапера розмінування взводу розмінування інженерної роти;

Пруденка Геннадія, завідувача травматологічного відділення Ніжинської ЦМЛ;

Куціянова Андрія, завідувача неврологічного відділення Ніжинської ЦМЛ.

В особі нагороджених міський голова Олександр Кодола висловив вдячність усім захисникам та лікарям, які мужньо тримають свій фронт. Ніжинська громада пишається своїми Героями!

25.08.2022