Міський голова Олександр Кодола провів черговий особистий прийом громадян

Більшість питань, а саме понад 80%, стосувались ремонту доріг. Зокрема, до міського голови звернулись жителі вулиць Овдіївська, Воздвиженська, 50-річчя Перемоги, Леоніда Кривця, Слов’янської, Мохового, Незалежності. Триває війна, але людей турбує благоустрій, ремонт доріг та облаштування прибудинкових територій. Вже другий рік левова частина місцевого бюджету спрямовується на допомогу фронту і забезпечення військових. Відповідно урізаються видатки на благоустрій. Але не можна залишати поза увагою питання, які турбують ніжинців. За результатами усіх звернень щодо ремонту доріг міський голова Олександр Кодола дав доручення заступнику УЖКГ та Б Світлані Сіренко запланувати поточні ремонти доріг на наступний 2024 рік.
На прийом до міського голови звернулась жителька будинку по вулиці Озерній, 21 з приводу сприяння у вирішенні питання погашення боргу за комунальні платежі приміщення колишньої аптеки №200. В ході заслуховування позицій управляючого, балансоутримувача будівлі та жителів не вдалося дійти спільного рішення щодо врегулювання спору. Тому міський голова запропонував вжити заходи, передбачені чинним законодавством.
Батьківський колектив школи №5 прийшов на прийом до голови з питанням щодо укриття у їх навчальному закладі. Міський голова наголосив, що проекти укриттів по школам 5, 6 та 11 вже готові, зараз проходять експертизу. Після цього буде оголошено тендер. Неможливо спрогнозувати точні терміни здачі сховищ в експлуатацію, але зрозуміло, що і влада, і батьківський, і педагогічний колективи зацікавлені в налагодженні безпечного освітнього середовища.
Сьогодні по кожному питанню фахівці надали вичерпні відповіді та роз’яснення. Усі звернення надіслані в роботу відповідним спеціалістам.
Не зважаючи на воєнний час, міська влада максимально намагається розв'язувати проблемні питання та знаходити шляхи їх вирішення.
30.11.2023