Міський голова Олександр Кодола про належне прибирання територій та об’єктів по місту

11 травня під час розширеної міжвідомчої наради міський голова Олександр Кодола підсумовуючи проведені міські заходи надав ряд доручень керівникам управлінь та комунальних підприємств.

Олександр Кодола відмітив, що організація по проведенню Дня міста вцілому проведена на належному рівні відповідно до тих карантинних обмежень, які діяли. Але є зауваження щодо прикрашання міста. На центральній площі були встановлені підставки під прапори та прапори в незадовільному стані, які багато років не оновлювалися.

«У нас є такі об’єкти, які на сьогодні ми не можемо реалізувати, які стоять десятки мільйонів гривень, але є такі речі, які малозатратні. Придбайте нові прапори, нові підставки. Це державна символіка, це Державний Прапор України», - отримав доручення начальник КП «СЄЗ» від міського голови Олександра Кодола.

Зокрема, Олександр Кодола звернув увагу на прибирання сміття у скейт-парку. Наголосив на необхідності встановлення великих урн та відпрацювання графіку прибирання на даній території.  Комунальному підприємству «Муніципальна служба правопорядку – ВАРТА» та поліції доручив слідкувати за громадським порядком, особливо у вечірній час, щоб не було вандалізму.

Олександр Михайлович зауважив щодо належного та вчасного прибирання сміття біля міських кладовищ.  

Міський голова Олександр Кодола доручив першому заступнику Федору Вовченку під час нарахування премій керівникам комунальних підприємств врахувати ефективність організації роботи їх підприємств.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

11.05.2021