Латвійські друзі вкотре привезли маленьким ніжинцям подарунки

Учора, 23 серпня, до нашого міста завітала делегація латвійського міста-побратима Прейлі (мер Арійс Вуцанс (Ārijs Vucāns), Айгарс Зімеліс (Aigars Zīmelis) виконавчий директор, Івета Пізіча (Iveta Piziča), голова департаменту розвитку).

Зазначимо, що такі зустрічі вже стали гарною традицією. І цього разу латвійські друзі вкотре привезли юним ніжинцям подарунки, про які вони мріяли, – сучасні й потужні ноутбуки. Їх вручили дітям загиблих захисників України та дітям із вразливих категорій сімей.

Аліна – найстарша з дітей у багатодітній родині Ковшут. Мама виховує дітей сама, тато помер. Дівчинка навчається у 9 класі, дуже любить танці і співи. Для навчання в школі потрібен ноутбук, який вона й отримала з рук мера міста Прейлі.
Також неочікуваний сюрприз вручили Петрику Богдану (2013 р.н.) та Петрику Євгену (2010 р.н.). Хлопці вдячні за можливість навчатися на сучасному комп’ютерному обладнанні.
Передали приємний подарунок Баширову Артуру (2008 р.н.) і Башировій Аріні (2011 р.н.), дітям загиблого захисника України.
Семирічна Валерія Ломако надзвичайно щаслива, адже ноутбук для навчання у школі їй дуже потрібен. Дівчинку виховує мама, яка є особою з інвалідністю.
Щасливі обличчя дітей, які отримали такі необхідні їм ноутбуки, якнайкраще передають почуття вдячності нашим латвійським друзям за їхні добрі справи.
24.08.2023