Кубок з пішохідного туризму залишився в Ніжині

Вже п’ятий рік поспіль у березні,за сприяння відділу з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради, проходив Відкритий Кубок з пішохідного туризму в закритих приміщеннях. На змагання до нашого міста з’їхались 30 команд з Чернігівської та Київської областей, всього 159 учасників. Змагання проходили з 18 по 20 березня у 2 вікових групах. У віковій групі (15 років і старші) Кубок виборола команда «Рандеву-S» (м. Ніжин), призерами стали відповідно команди «Вертикаль» (м. Новгород-Сіверський) та «Бригантина» (смт. Варва).

У молодшій групі на п’єдестал зійшли «Бригантина-2» (смт. Варва), «Вертикаль-2» (м.Новгород-Сіверський) та «Динаміт» (м.Ніжин). Серед ніжинців в особистому заліку відзначились, окремо серед юнаків та дівчат: Ворона Ольга (1 місце),Кононець Євгеній (2 місце), Козубенко Євгеній (3 місце) у абсолютному заліку, вся команда «Рандеву S»; Журавльов Владислав (1 місце) команда «Рандеву S», Харицький Нікіта (2 місце) та Воробець Святослав (3 місце) 2000-2001 роки народження, команда (Рандеву); Півень Наталія, команда Рандеву-2 (2 місце) та Передній Вадим, команда «Перці» (3 місце) 2002-2006 роки народження.

Відкритий Кубок Чернігівської області з пішохідного туризму «Адреналін 2015-2016» продовжується. Команди готуються до нових стартів.

Методист Центру ТКУМ Ірина Ровенчин

24.03.2016