Кубок України зі спортивного туризму — пішохідний туризм у закритих приміщеннях

Згідно календарного плану спортивних заходів Міністерства молоді та спорту України з 24 по 26 лютого 2017 року в спортзалі ліцею №208 міста Києва змагалися з техніки спортивного (пішохідного) туризму 17 команд з 8 регіонів України, а саме: м. Києва, Миколаївської, Чернигівської, Вінницької, Тернопільської та Запорізької, Хмельницької та Полтавської областей. Всього у змаганнях взяли участь 114 спортсменів, з них 9 майстрів спорту та 62 кандидати в майстри спорту України.

Змагання проведені на дистанціях ІV класу: «Смуга перешкод (командні змагання)», «Рятувальні роботи (командні змагання)» та «Смуга перешкод (змагання зв’язок).

Переможцями стали спортсмени міста Києва — команда “Пік Анаконди”. На другому місці спортсмени з Миколаївської області — команда Миколаївський ЦТКЕУМ. На третьому місці — спортсмени Чернігівської області, команда “ТЕМП” з міста Ніжин.

Команду Ніжина представляли Кононець Євгеній, Козубенко Євгеній, Єгоров Євгеній, Журавльов Владислав, Онищенко Сергій та Ворона Ольга. На «Смузі перешкод (командні змагання) Ніжинська команда була першою, «Рятувальні роботи (командні змагання)» - третьою, «Смуга перешкод» (змагання зв’язок (трійки))» - п’ятими.

Пишаємося вами й бажаємо подальших успіхів у спорті та в житті.

Ніжинський Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді

01.03.2017