Кращих водіїв ТОВ «НІЖИНСЬКА ПЕРЕСУВНА ШЛЯХОБУДІВЕЛЬНА МЕХАНІЗОВАНА КОЛОНА» вітали до Дня автомобіліста і дорожника

Кращих водіїв ТОВ «НІЖИНСЬКА ПЕРЕСУВНА ШЛЯХОБУДІВЕЛЬНА МЕХАНІЗОВАНА КОЛОНА», інших причетних до транспортної галузі сьогодні на території підприємства вітали до Дня автомобіліста і дорожника, який щорічно відзначається в останню неділю жовтня.
Перший заступник міського голови Федір Вовченко наголосив, що найважливіше на дорозі, що і є запорукою безпеки, – взаємна ввічливість усіх учасників руху, а також належний стан дорожнього покриття. Нагадав, що з їхніх послуг для багатьох ніжинців починається кожен новий день, тому важливо, який настрій і враження матимуть люди після поїздки ніжинськими дорогами та подякував за те, що навіть під час війни спеціалісти підприємства продовжують свою діяльність. Федір Іванович побажав усім здоров’я, благополуччя у родинах і миру в Україні.
Нагадаємо, що колись на державному рівні було визначено окремо професійні свята автомобілістів та дорожників, але згодом їх об’єднали, бо всі працюють в одній сфері і залежать один від одного.
Кращим працівникам з нагоди Дня автомобіліста і дорожника вручили Подяки міського голови за сумлінну працю та високі показники в роботі з нагоди Дня автомобіліста і дорожника працівникам ТОВ «Ніжинська ПШМК». Зокрема,
1.БИЦЬКОМУ Руслану Васильовичу;
2.БУТУ Юрію Анатолійовичу;
3.ІВЧЕНКУ Олександру Володимировичу;
4.КОШМАНУ Миколі Павловичу;
5.КУРАНДІ Юрію Михайловичу;
6.ЯРОШУ Володимиру Михайловичу.
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
28.10.2022