Керівник ТОВ «НіжинТеплоМережі» Любов Ісаєнко відзвітувала про початок опалювального сезону

17 жовтня 2923 року, на щотижневій нараді при міському голові керівник ТОВ «НіжинТеплоМережі» Любов Ісаєнко відзвітувала про початок опалювального сезону у Ніжині.
Опалювальний сезон розпочався згідно з графіком. Вчора, 16 жовтня, була запущена в роботу котельня, яка подає тепло в лікарні та будинок-інтернат. 19 жовтня буде подано теплопостачання до житлового фонду громади.
Керівники комунальних установ доповіли, що завершені планові роботи з підготовки систем центрального опалення у житлових будинках до подачі тепла.
Продовжується ремонт в укриттях. На завершальному етапі ремонт сховища у гімназії №3, далі – монтаж системи пожежної сигналізації. Проєктно-кошторисна документація укриття у школі №15 перебуває на етапі погодження.
Керівники медичних установ зазначили, що захворюваність на ГРВІ не змінилася порівняно з минулим тижнем. Що стосується захворюваності на COVID-19: за минулий тиждень відібрано 245 швидких тестів, 27 з них – позитивні. Лікарі нагадують, що основа міцного здоров’я – вчасно зроблене щеплення. Слідкуйте за вакцинацією родини за календарем щеплень через додаток Helsi.
17.10.2023