Головні питання оперативної наради керівників

244 доба героїчного протистояння України російській агресії.

Тепло

21 жовтня опалювальний сезон в місті розпочався. Тепло подано до міської лікарні, пологового будинку, будинку-інтернату. Підключення установ і житлових будинків триває.

Енергопостачання

Відключення споживачів від електроенергії пов’язане з військовою агресією. Орієнтовно 30% мереж пошкодження внаслідок ворожих обстрілів. Пошкодження здійснюються на магістральній мережі або ураження самих об’єктів електричної мережі. Енергетики максимально швидко усувають пошкодження. Ніжинський РЕМ виконує вказівки диспетчерської служби з Києва, яка балансує всю енергосистему в Україні.

Відключення відбуваються за наказом Міністерства енергетики, який регламентує порядок відключення споживачів. Графіки відключень передбачають зменшення навантаження на єдину енергетичну систему.

Як повідомив керівник Ніжинського РЕМу Володимир Самсоненко, що їх підприємство звернулося до НЕК Укренерго щодо надання графіків відключень в мсті. Але графіків ще не надали.

Звертаємося до всіх мешканців міста та підприємців заощадливо відноситися до електроенергії, особливо в години пік з -6-00 до 10-00 год. та ввечері з 18-00 до 22-00 год.

УЖКГ

Комунальні служби працюють над благоустроєм міста, проводять поточні ремонти. Завершуються ремонтні роботи по вул.Гоголя та біля Ощадбанку.

Медицина

Захворюваність на ГРВІ та Covid-19 зменшується.

Народилося за попередній тиждень 5 хлопчиків та 15 дівчаток.

Укриття в міській лікарні вже повністю облаштовано.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

25.10.2022