Дводенна сесія Ніжинської міської ради

30 березня 2016 року, у відповідності до розпорядження Ніжинського міського голови Анатолія Лінника, відбулося пленарне засідання чергової 9-ї сесії VII скликання.

У роботі сесії взяли участь 36 депутатів. Крім того, участь у роботі сесії взяли керівники управлінь і відділів виконавчого комітету, які ініціювали, розробляли або супроводжували проекти рішень.

Результатом роботи більш ніж семигодинного зібрання 30 березня та двогодинного засідання 31 березня став розгляд усіх питань, які містив порядок денний, а саме – 38 проектів рішень. Серед них – звернення до органів влади різних рівнів з питань загальнодержавного значення, кадрові питання заступників міського голови, бюджетні, земельні питання та питання, що стосуються оренди комунального майна. Також окремими питаннями розглядалися положення новостворених відділів виконавчого комітету, що стосуються розширень повноважень місцевого самоврядування.

Детально ж про зміст кожного питання та результати їх розгляду можна дізнатися на офіційному сайті Ніжинської міської ради в розділі "Рішення міської ради".

До речі, відтепер у тому ж розділі доступні результати поіменного голосування за кожне з питань, винесених на розгляд.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення та комунікацій з

громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

31.03.2016