Допомога завжди поруч та звертатися за нею – це прості та важливі кроки

Ніжинська громада долучилась до акції «Кроки до допомоги» у рамках Всесвітньої кампанії «16 днів проти насильства». Мета акції - привернення уваги до протидії та запобігання випадків домашнього насильства в громаді.
«На вулиці Гоголя встановлено вісім станцій з табличками, на яких розміщені QR-коди з посиланнями на сервіси допомоги для постраждалих та успішна реальна історія жінки, яка розірвала коло насильства, вчасно звернувшись за допомогою до спеціалізованих служб підтримки», - розповіла заступниця міського голови Ірина Грозенко, яка також сьогодні доєдналася до акції разом із представниками відділу у справах сім‘ї та молоді, міського центру соціальних служб, територіального центру, молодіжного центру, мобільними бригадами соціально-психологічної допомоги.
Під час проведення заходу учасники мали можливість отримати брендовані силіконові браслети з написом «Міста і громади, вільні від домашнього насильства», наліпки на тему акції 16 днів проти насильства, інформаційні матеріали.
Дякуємо соціальним партнерам, жителям громади та учнівській молоді за те, що долучилися до активності, висловлюючи свою позицію щодо формування нульової толерантності до всіх форм насильства.
Захід організований UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення, у партнерстві з громадською організацією «Асоціація експертів із запобігання та протидії гендерно зумовленому насильству» у межах проєкту «Міста і громади, вільні від домашнього насильства» за підтримки уряду Канади (Embassy of Canada to Ukraine) та Великої Британії (British Embassy Kyiv), за сприянням відділу у справах сім‘ї та молоді виконавчого комітету та Ніжинського міського центру соціальних служб у партнерстві з Ніжинською міською радою.


30.11.2023

Попредня новина:

30 авто для ЗСУ

Наступна новина:

День боротьби зі СНІДом