До міської лікарні надійшов новий апарат ШВЛ

Сьогодні, 30 квітня, міський голова Анатолій Лінник та заступник міського голови Ігор Алєксєєнко здійснили робочий візит до КНП «Ніжинської центральної міської лікарні ім. М. Галицького», куди надійшов 10-й апарат штучної вентиляції легенів. Дана техніка придбана за сприяння начальника Управління охорони здоров'я Чернігівської ОДА Петра Гармаша та голови Чернігівської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Павла Потапка за бюджетні кошти, які були виділені ще до початку карантину.

Новий апарат ШВЛ «Бриз ALVEOLE» українського виробника ТОВ ВНП «Кайлі» вже розміщений в офтальмологічному відділені з лор-ліжками. Передбачений для використання хворих на COVID-19 та супутньою гострою хірургічною патологією, що потребуватимуть хірургічних втручань.

Під час візиту міський голова цікавився у медичного персоналу потребами міської лікарні, оглянув палати з новими ліжками. Стан підготовки мережі лікувальних закладів міста в період пандемії знаходиться на особливому контролі міської влади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

30.04.2020