День енергетика

 Щороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкується День енергетика.

Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.

Сьогодні своє професійне свято відзначають спеціалісти, які причетні до створення та обслуговування енергетичних систем, ті хто створює умови для вироблення і доставки електроенергії споживачам, ті хто працюють на електростанціях, теплоелектростанціях, теплоелектроцентралях, обленерго та інших підприємствах і компаніях.

Вони стали бійцями невидимого фронту, які відновлюють енергетичну систему України після чергового ворожого обстрілу. Від вас усіх, від організованої, чіткої роботи кожного учасника енергетичного процесу залежить надійне забезпечення електричною енергією наших споживачів в мовах воєнного вторгнення.

Дякуємо кожному працівнику за сумлінну працю, високий професіоналізм, майстерність усім, хто присвятив цій сфері діяльності власне життя, кому тисячі сімей завдячують теплом і світлом у своїх домівках.

Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, миру та Перемоги, добра й усіляких гараздів, стабільності та впевненості у завтрашньому дні, невичерпної енергії у вирішенні життєвих та виробничих завдань.  

22.12.2022