День Добра

23 березня в гімназії №16 відбувся День самоврядування. Учні на чолі з Президентом виконували обовʾязки своїх наставників. Учнівським комітетом було вирішено провести День Добра. Робити добрі справи гімназисти не припиняють ніколи, але сьогодні день особливий.

За ініціативою Ради Добрих Справ було проведено акцію « Від дитини - до дитини». Учні своїми руками спекли тістечка, печиво, цукерки та інші солодощі, які передали до Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей, територіального центру обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, а також до центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Ніжина.

Приємно усвідомлювати, що твої учні небайдужі до проблем інших дітей. Спостерігаючи за тим, із якою любовʾю, ніжністю, з яким душевним трепетом гімназисти готували ці солодкі дарунки, впевнилася, що ми виховуємо справжніх патріотів своєї країни. Росте нове покоління людей, які вірять у добро та милосердя й готові своїми руками його творити.

Одночасно з акцією « Від дитини - до дитини» сьогодні проводилась іще одна: «Напиши листа воїну АТО». Разом із листами учні зібрали декілька посилок на схід: печиво, цукерки, а також овочі та консервацію. Була навіть бочечка з медом! Усе це буде передано й відправлено завтра від церкви Всіх Святих. Ну що тут скажеш? Молодці гімназисти! Так тримати!

В.П.Ільченко, класний керівник 11 класу

25.03.2016