Чергове 25 авто для ЗСУ

Сьогодні команда громади Ніжина передала його нашому 163 батальйону, який стояв на захисті нашого міста у буремному лютому-березні минулого року, а зараз боронить кордони області.

Авто марки Hyundai Terracan було куплене за кошти, зібрані працівниками виконкому, медичними працівниками, активною творчою спільнотою міста.

«Особливу вдячність хочу висловити талановитим діткам, їх батькам та молоді за те, що знаходять час та можливість кожного благодійного заходу дарувати свою творчість заради добра. Будь-яка допомога надзвичайно важлива та наближає нашу Перемогу!» – зазначив міський голова Олександр Кодола.

Військові подякували за авто усій громаді та відзначили, що воно у гарному технічному стані та готове виконувати бойові завдання.

Ми ще раз переконуємося, що ніжинська громада згуртована у своїй допомозі захисникам та усвідомлює важливість підтримки наших військових.

Ніжинці – велика сила, яка дбає про тих, хто щодня стоїть на варті нашої свободи та суверенітету! Дякуємо кожному, хто долучився.

Разом крок за кроком ми робимо велику справу!

19.05.2023