Аварія на залізничному переїзді

28 квітня 2016 року о 5 годині 08 хвилин диспетчеру залізничної станції Ніжин поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на залізничному переїзді. Пригородній поїзд Гребінка-Чернігів, що прибуває за графіком до станції Ніжин о 5 годині 11 хвилин, на залізничному переїзді зіткнувся з легковим автомобілем. Залізничний переїзд знаходиться на 5 кілометрі перегону Ніжин - Лосинівка і є нерегульованим. Постраждалих, на щастя, в цій дорожньо – транспортній пригоді немає. Прибуття поїзда до станції Ніжина затрималось на 24 хвилини. Збитки та причини пригоди уточнюються.

З початку 2016року на залізничних переїздах Південно – Західної залізниці сталося 19 дорожньо – транспортних пригод, у яких 7 осіб загинуло та ще 6 отримали травми різного ступені тяжкості.

Аналіз обставин і причин цих дорожньо – транспортних пригод показує, що у всіх випадках винуватцями були водії, які при достатньому досвіді і кваліфікації в керуванні автомобілями, свідомо порушували правила дорожнього руху, нехтували елементарними вимогами безпеки й ставили під загрозу своє життя і життя пасажирів.

Шановні водії! Дотримуйтесь вимог правил дорожнього руху при перетині об’єктів підвищеної небезпеки, яким є нерегульовані залізничні переїзди!

Сектор по забезпеченню безпеки дорожнього руху

Ніжинського відділу поліції

ГУНП України в Чернігівській області

Відділ з питань надзвичайних ситуацій виконком Ніжинської міської ради

28.04.2016