300 днів і 300 ночей. Десятий місяць дев’ятого року війни. Відбулася нарада при міському голові

300 днів і 300 ночей. Десятий місяць дев’ятого року війни. Ми вистоїмо і переможемо. Слава ЗСУ!

20 грудня відбулася нарада при міському голові з керівниками відділів та установ виконавчого комітету Ніжинської міської ради, де керівники структурних підрозділів звітували про виконану ними роботу упродовж минулого тижня.

«Сьогодні 300 днів з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. 300 днів нашого спротиву, боротьби з ворогом за рідну землю, за нашу волю, суверенітет, незалежність.
Вірю, що Україна неодмінно переможе, і наш народ стане взірцем нескореності силу духу для всього світу. Дякуємо нашим захисникам!», - звернувся до присутніх міський голова Олександр Кодола розпочинаючи нараду.

Представники силових структур, зокрема МВС та ДСНС, повідомили про стабільну безпекову ситуацію на території громади.

ТОВ «НіжинТеплоМережі» продовжує роботу в умовах застосування графіків відключення електроенергії. Минулого тижня під графіки відключення електроенергії потрапляли п’ять котелень міста по вул.Космонавтів, вул.Гайдамацькій, вул.Амовова, вул.Франка, вул. Коцюбинського. Міська влада забезпечує котельні генераторами живлення на випадок аварійних відключень. Наразі підключено дві котельні.

У Ніжині триває захворюваність на Covid-19 – 6 випадків проти 3, за минулий звітний період. Госпіталізовано з Covid-19 та підозрою на коронавірусну хворобу 1 пацієнт, за минулий тиждень – 1. На разі в інфекційному відділенні на стаціонарному лікуванні знаходиться 3 пацієнти з коронавірусною хворобою.
«Ми на шляху до створення єдиного медичного простору в комплексі із районною та міською лікарнями, але попереду ще дуже багато етапів його формування. У 2023 році, маючи у своєму складі районну лікарню, заклад законтрактує шістнадцять пакетів з НСЗУ», - зазначив генеральний директор НЦМЛ Олександр Костирко.

Як повідомила очільниця Управління освіти Валентина Градобик, завершена масштабна акція «Діти Ніжина – дітям Херсона. І діти Херсона вже отримали подарунку до Дня Святого Миколая від ніжинців.
Комунальні підприємства працюють в штатному режимі.

Міський голова Олександр Кодола звернувся до керівника КП «ВУКГ» Володимира Шпака відпрацювати прибирання та чищення вулиць від снігових наметів та льодяного покриву, звернувши увагу комунальних служб на незадовільний стан доріг та тротуарів.

Фінансовим управлінням проведено роботу щодо виявлення неоформлених трудових відносин. Зокрема порушення виявлені в 16 торгових точках.

За результатами наради були надані відповідні доручення та розпорядження.
20.12.2022